…Voyage…


My happiness life growing smoothly… Thanks Allah for this graceful present. You give me such a great person in my life. Us… planning to our next step of life. Semoga Allah memudahkan segala urusan kami. Tiada daya dan kuasa diri kami selain sujud & bersyukur kepadaNya. Ya Allah… Kau Maha Berkuasa atas setiap makhluk di muka bumi ini. Dalam pada kami merancang, a lot of xtvt we do it 2gether…
Lookout View, Ampang… 1st time dn dtg cni tau. Pemandangan yg sungguh indah & cantik lagi2 lepas hujan. Subhanallah…. Dari jauh bleh nmpk menara klcc & wat I’m thinking is… kerdilnya umat manusia ni. I feel compassion too. Keadaan sekeliling membuatkn suasana menjadi sgt romantic. Rasa nk nangis tau. Huhu…
Ni pn 1st time gak dn dtg cni. Muzika Exhibits RM6 for adult per entry. Kami g ni pn bkn sbb kami ni org seni tp sbb xdpt tiket nk masuk petrosains. Baru niat nk menuntut ilmu ngn org minyak ni tp xb’jaya. We’ll try again next time. Huhuhu….
Aquaria KLCC RM28 for adult per entry. 1st time gak masuk. Huhuhu…. Byk rupenye tmpt xpernh pegi lg. Xsangka plak best tp ade org yg takut serengge 2 lg best. Hihihi…
Nmpk kt atas 2?? Present for me from my dearie. Ade 2 sbnrnye. 1 letak dlm keta, 1 lg dn letak dlm almari kt bilik. He said surprise for sum1 named Noor Shafawati. Sape ye?? hehe... of course lh me... thanks...
Yg ni klu kate 1st time mkn aiskrim mmg sgt tipu lh. Btul x. hihihi... Tp b’jln2 di KLCC sambil mkn aiskrim mmg sgt menarik. I never do this. Really love it. Thanks dear… tp sebab aiskrim ni lh my dearie batuk xhenti2 until now. Tp kn, dn rase sbb die byk membebel kot. Tu yg makin melarat 2. Aiskrim ni sbg bahan perantara je. Klu stop m’bebel mest dh xbatuk. Hihi….
Ice skating @ Sunway Pyramid. This activities I’d do it when I 16 years old. Now I’m 25.. Wahhh!!! 9 years back & I’m playing this again. Sgt teruja. 1st time nk masuk 2 rase mcm kekok tp a minute later, dh bleh sesuaikn diri. Maklum lh… Lame xmain. Game ni sgt mahal cz ktorg main time weekends + school holidays.. RM21 per entry + glove RM8 + sock RM5. Very costly but as long as we’re happy, I don’t mind.
From all the activities I’ve mention above, the most memorable activities I really love is this… u know where is it? Masjid Negara. Thanks Allah… Walau apa jua aktiviti & pekerjaan yang kami lakukan, insyaallah tanggungjawab ini tidak akan kami lupakan. I’ll never forget every moment we’re together.
Hai jiwa yang tenang…
Kembalilah kepada tuhanmu dengan hati yang redha dan diredhai…
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. "Hai jiwa yang tenang…

    Kembalilah kepada tuhanmu dengan hati yang redha dan diredhai…"

    tq dn sbb masukkan kat atas tu dlm entry dn, terkesan=).

    ReplyDelete
  2. saling ingat mengingati tu penting... insyaallah kita masih dlm peliharaanNya... ;) miss u a lot zar...

    ReplyDelete
  3. Wah jiwa berbunga...

    Mesti satu pengalaman yang mampu buat deqnoor tersenyum kan.

    Harap ada orang yang mampu buat dn tersenyum.

    Orang macam bro xsesuai kot. Risau dn jadi stress je tengok bro..

    kecuali time tgk bro menyengal

    ReplyDelete
  4. @Bro Framestone suatu ketika dahulu.. kenangan yg tetap segar di ingatan tetapi akan terus menjadi kenangan... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^