Works vs Piala Dunia

Haishh… It’s been more than 2 weeks I’m not updating my blog. Busy with my works. As usual.. Haha.. My projects at Kajang will be tendered end of this month so I’ve to prepare the mechanical and electrical documentation. Then new project is coming up so I’ve to visit at site and prepare the slide presentation for presenting to client. My existing projects, 6 projects need to hand over to client so I’m a bit busy for testing, commissioning and so on. Other than that, as usual is monthly meeting for all my projects. Hmmm.. I do love my jobs!!!

Even sibuk dengan keje… disebabkan Piala Dunia 2010 sudah bermula so lagi lah kene pandai membahagikan masa. Paling yang tak dapat dielakkan masuk ofis lambat setiap hari. Selalunya 9.30am baru sampai ofis. Heee… Tapi kalau ada meeting mesti tidak boleh lambat so orang yang addicted dengan kerja ini akan memilih kerja dari bola. Hehe… My choice…

Adakah anda kaki bola?? Teettt… Jawapan ada pada anda sendiri. Hehe… Macam DN, DN suka tengok bola. Nak kata sangat suka takde lah tapi still boleh jadi my favorite activities in front of tv rather than drama. My favorite player is Wayne Rooney but bila bercerita tentang World Cup, my favorite team is Brazil. Hee… Tolong jangan komen apa2 ye. Harap maklum.

Okies… I’ve to continue my works. 9pm already and I’m still in office. Nak mengadap slide presentation untuk my presentation on 21st ni dan belek-belek variation order (VO) projek I kat keratong yang nak hand over next month. C u all later ya…
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. waaa.lama tak baca blog deqno..lama jugak tak hang out..kenapa kerja bisa memisahkan kita.ciss...;)

    ReplyDelete
  2. what to do... we choose to live this way... ^_^

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^