Bla..Bla..Bla..

DN dah kembali ke Shah Alam selepas bermalam di Melaka dan kini berada di ofis. Rindunya dengan ofis... Nak prepare claim. Bising pulak Kak Suzie nant. Kalau ikutkan dah lewat hantar claim ni tapi nak camne. Baru harini dapat masuk ofis. Sori ye Kak Suzie...

Sebelum masuk ofis, singgah hantar baju ke dobi. Bila fikir esok dah nak ke PD, tak sempat nak cuci baju di rumah so dobi lah sasarannya. Hee... Bunyinya macam malas kan... Terpulang lah apa yang kalian fikirkan. Bagi DN, balik rumah then letak baju kat bakul pastu sok pagi dah keluar semula pastu hari Jumaat nanti balik ke rumah tengok baju dah siap dibasuh oleh mama, macam melampau lah pulak kan. Baik bayar dobi untuk basuh baju. Hehe...

Sok pagi sebelum ke PD dan ambil baju di dobi kene jumpe Dr. Ranjit dulu. Muka DN sudah semakin teruk. Tak tau camne nak describe dah. Haishh... Patut tak laku kan. Hee... Harap pasni muka DN akan kembali seperti sediakala. Comel macam selalu. Haha... Perasan sungguh.

Stop dulu ye... Ada masa nanti DN bebel lagi. Doakan keselamatan DN walau dimana DN berada ya... Tidak lupa untuk kalian juga.. Take care of yourself.. Luv u'all... Muahh2...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^