Cuti2 di PD

Rabu.. Kejap je sudah hari rabu. Hari ketiga DN bercuti. Hmm.. Sebenarnya DN apply cuti selama 5 hari dari hari Isnin. Sekarang ni DN di Corus Paradise Port Dickson. Tempat ni tepi pantai dan apartment yang DN stay mengadap laut. Best dan tenang je rasanya. Sekarang ni DN kat apartment tengok DVD cerita korea. Pinjam kat Hanim. Bukan 1 cerita je tapi ada 7. Hee.. Memang duduk dalam bilik je lah DN. Nak keluar pun malas. Hehe..

Siapa kata bercuti seorang diri tak best? Best je DN rasa. Yang penting kita penuhkan cuti ini dengan apa yang kita nak buat tanpa ada apa2 gangguan. Memang best. Hehe.. Jom sambung tengok DVD. Japgi nak tido. Sok pagi nak jalan2 kat tepi pantai pulak. Kepada yang bekerja esok, selamat bekerja dengan rajin... ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^