GlowingGlowing


I had spent my day with them on 17th September 2010. Pertemuan yang tidak mampu diungkapkan dengan kata-kata… Hanya riak wajah & hati yang tahu betapa bermaknanya pertemuan ini. Thanks kalian…

Deqnoor – sibuk menguruskan perkahwinan Hanim & Farid on that day tetapi cuba juga meluangkan masa bersama-sama. Terpaksa melarikan diri seketika untuk menghadirkan diri ke majlis pernikahan mereka. Huh… walaupun letih kerana tidak tidur & cukup rehat tetapi pertemuan ini lebih bermakna dari segala keletihan yang ada…


Musch – mohon cuti last minit untuk pertemuan ini dan tidak tidur kerana tak sabar hendak menunggu berjumpa semuanya. Hmm… Yeke musch? Haha… Apepun thanks kerana tolong ambil Beti di Hentian Jalan Duta seawal jam 6pagi dan membawa kami ke Kelip-kelip Kampung Kuantan. Best2!!!


Zura – Bekerja sehingga jam 7pagi… niat hati nak balik tidur dulu di rumah. Thanks to Atim kerana berjaya membawa Zura bertemu kami. Nak tunggu Zura bangun sendiri entah pukul
barapa agaknya. Silap2, kita dah hantar Beti balik baru bangun. Uppsss… Haha… Sowi yang…

Zarina – Sedang bercuti dari bekerja dan perlu menghantar parent kembali ke Africa Selatan seawal jam 1pagi. Seawal jam 7pagi DN dah datang untuk bersama-sama ke Ampang Point. Haha… Sian Zar. Sori DN call & text bertubi2… Tapi mesti tak menyesal kan terpaksa bangun awal. Bukan senang nak gather camni. Hehe…

Beti – Ambil cuti untuk pertemuan ini dan menaiki bas dari Kedah jam 12am… Bersemangat bunyinya kan. Thanks Beti untuk kuih raya & present perfume tu. Orang yang dekat ni xde pun bawak ape2 tapi yang jauh ni jugak la bawak sesuatu untuk kami. Ish2…. Jam 11 malam hantar Beti ke Hentian Bas Bukit Jalil.

Atim – Seawal 5pagi drive dari Johor ke KL. Act… Pertemuan bachelor ini juga disebabkan Atim akan berkahwin 2 Oktober ini so sebelum menjadi isteri kena lah keluar bersama sebagai status bujang dulu. Hehe…. Selamat Pengantin Baru Atim!!! 1st person who change her status from single or in a relation into married. Hee… Pasni siapa ye? Adakah Zarina or Musch?? Haha… Kita tengok nant…

Done!!! Already miss u all so much. Hope one day we may gather again… Take care buddies!!!






Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. MEMANG BEST!! haha. best sngt2, letih gelak sehari suntuk. semua berlaku ada hikmahNya. kalau keta dn x pancit and atim x bg makcik dia pakai keta, silap2 kita lepak sesama malam tu cuma sejam je hehe. journey tu lama so dpt spend masa lama =)

    ReplyDelete
  2. tu lh kn zar... best sgt2. bila lg kita boleh camni. atim kate next bachelor die nk ade gak. kita tgk nant ye. haha...

    seronoknye!!!! nak gather lg!!! hee...

    ReplyDelete
  3. Seronok ada kawan-kawan macam nie....

    Bro? Duduk dan termenung... rasa selama nie kawan datang dan pergi...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^