2-4 Nov 2010

2 November 2010 - Pukul 9.30 pagi site visit untuk projek Wisma PJH, Putrajaya. Semalam baru meeting & dapat drawings, hari ini site visit dan documentation perlu hantar hari Khamis ini. I just have 3 days to submit everything. I will not saying it is impossible or cannot so i will give my best to make it happen. Wish that I have 3 days to do all the documentation but so sorry, I also have other project to take care of. Huh... Kejam2... After the site visit, DN terus ke Pasir Gudang because appointment dengan TNB Pasir Gudang pukul 3.30 petang. After a long discussion with TNB about the temporary supply issue, DN check in at Hotel Selesa, Pasir Gudang. First time check in sini. Nice place but there have no free wifi. Bosan... Malam keluar makan Nasi Lemak Senibung. After 3 years... Finally DN datang juga ke sini. Huhu... Baru perasan seharian DN tak makan. Patut sangat lapar. Hee... Paling best malam tu dapat present Tazmania. I like!!! Thank you so much for the cute present... 3 November 2010 - Meeting UiTM Pasir Gudang pukul 11.30pagi tapi DN perlu turun awal kerana nak membawa orang TNB masuk site so pukul 10pagi jumpa di entrance Cactus Inn Hotel. First time gak DN masuk site sebenarnya. Jauh tu.... Dari entrance ke tapak projek where the site office will be located around 1.3km. Hmm... Habis la Persona camni. Sobsob... Faham2 je lah jalan nak masuk ke site camne. Selesai dengan TNB, site meeting di Cactus Inn meeting room start dan habis pukul 2.30petang. Meeting for 3 hrs... Lame kan... Lepas meeting baru makan. Kejam2... Huhu... Lepas lunch, patah balik ke TNB Pasir Gudang dan lepas pukul 5 baru beransur dari sana. Jauhnye nak balik rumah. Huh... Sampai je rumah, memang confirm tido tak ingat ape dah. Hee...4 November 2010 - Hari ini di ofis sahaja tapi bukan boleh rehat. Kene siapkan documentation untuk Wisma PJH Putrajaya tu so.... Hep2... Buat kerja tu. Hari ini nak kena hantar. Udah2 blogging tu. Hee.... Have to continue my works. Babai....


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

1 Blue Komen:

  1. samudera ada beraspa cawangan kat malaysia..DN?

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^