Penang!!!

Halo!!! DN di Penang sekarang!! Bestnye cuti2 lagi. Hehe.. Actually DN dah ke Penang since last Saturday & i will be back on this Saturday. On vacation for a week. Sempat lah jalan2 kat Penang ni tapi banyak masa duduk di rumah Kak Yam cause beliau sibuk dengan kerja. Memang pensyarah yang berwibawa. Ada gak lah DN ikut dia ke ofis. Tapi takde masalah untuk DN kerana DN pun memang nak merehatkan diri. Jadi surirumah untuk minggu ni apa salahnye kan. Hehe.. So far DN dah rasa kuewtiow t'hng.. Mane dapat nama ni DN tak pasti tapi sedap gak lah.. Hmm.. So far setakat ni itu je yang DN makan tapi tiada di Shah Alam.. Yang lain2 DN tunggu kakak DN ni nak bawa ke mana. Ada gak plan nak makan rojak tonggek.. Gi Pulau Jerejak.. Jika Kak Yam tidak sibuk boleh kot.. Tak sempat lain kali DN datang lagi ye.. Hehe.. Nite2..
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^