Testing2.. Sesi luahan hati..

Testing2... Hee.. DN baru lepas install 1 lagi apps dalam iphone DN. Namenye MEBLOG. Ni yang nak test ni camne nak guna. Harap apps ni useful untuk DN meng'update' blog dengan rajin. Haha.. Angan-angan biar tinggi. Betul tak? Hmm.. Apa nak bebel ye. Owh, malam ni DN bermesej dengan Kahar seawal jam 8 malam. Lama dah kami tidak berjumpa. Lebih 1 bulan. Sudah 2 kali beliau tidak menghadirkan diri ke meeting. Malam ni pun tiada kata-kata mesra. Hanya luahan hati sahaja. Dari hati ke hati.. Beliau meluahkan kat DN, DN pun meluahkan segala isi hati DN kepadanya. Haha.. Korang jangan salah faham ye. Hanya luahan ketidakpuasan hati dengan pihak konsesi @ project management untuk projek kami yang sangat berlagak dan perasan bagus dan bodoh sombong dan macam-macam lagi lah. Ish.. Macam nak luahkan disini sahaja tapi mujur dah luahkan kat beliau so dah tak rasa nak share kat sini. Cukup la kalian tahu bahawa kami tidak berpuas hati. Hehe.. Apa yang penting beringatlah, jika Allah nak tarik balik kesenangan dan apa yang kita ada itu sekelip mata sahaja kerana tiada yang lebih berkuasa kecualiNya.. Jadi tak payah la nak bodoh sombong or berlagak or perasan bagus or apa-apa sahaja. Ingat tau DN dan kawan-kawan.. Hee..

Rindu sama ini..
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

1 Blue Komen:

  1. mmg patut pun dalam hidup kita, kita ada seseorang untuk tempat meluahkan sesuatu. kalu tak. hidup ni rasa kosong je.

    walaupun cuma kawan2

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^