Mesej?? Call??

Sudah lama DN tidak menerima mesej tak putus2 dan call setiap hari dari orang yang sama. Berbual lama2 di phone lagi lah tiada dalam kamus hidup DN dah. DN sudah selesa dengan keadaan itu. Kenapa ye? Hmm.. Mungkin sebab tak perlu nak berkepit dengan phone selalu except untuk main game dan b'facebook. Yang paling penting tak perlu bayar bil telefon mahal2. Hee.. Untuk urusan kerja of course lah phone akan berbunyi selalu. Tapi akhir2 ini keadaan sudah berubah. Setiap hari DN akan menerima mesej dan call dari orang yang sama. DN merasa agak kekok. Hmm.. Tak tahu lah apa yang DN akan lakukan tapi apa yang DN sedang lakukan adalah DN terus membalas mesej dan panggilan beliau dan kadangkala DN akan menghubunginya semula. Tak salah menambah kenalan kan.. Hehe.. Harap DN akan biasa dengan keadaan ini. Apapun terima kasih kerana sudi berkawan dengan DN...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. ini pentanda baik..ini pentanda positif.ini namanya new chapter of ur life..:)ngeeee

    ReplyDelete
  2. aku skang ingin akan cuba meng update blog secara serius..bnyk lagi komen2 akna menyusul..ngeeee

    ReplyDelete
  3. aiyaa...still lagi ka? ptt la anda syp jerk dgn sy skrg..huahuaa

    ReplyDelete
  4. Bagus topek.. DN sokong usaha yg ko nk lakukn itu. Hee..

    Wat 2 do yang.. We dunno wat will happen in d future so keep on make a lot of friends and dun wori, u still b 1 of d top list fren. ( bangga lh 2. Haha.. )

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^