Birthday Mama

Happy 51st birthday mama... Tak lupa juga happy belated birthday untuk Abang Hairul yang ke 28 tahun dan Adik Ikhwan yang ke 15 tahun. DN tahu, DN terlalu sibuk dengan kerja dan bersosial bersama kawan-kawan. Kita tidak lah terlalu rapat tetapi DN harap dengan surprise yang sangat simple ini sikit sebanyak dapat menggembirakan mama. Terima kasih kerana memahami anakmu ini..

Mama tak balik lagi so inilah sekitar persiapan secara kecil-kecilan sahaja.

Kek kecil yang sempat DN beli masa balik kerja tadi. Cukup lah untuk kami anak beranak... Tapi orang tu tulis sangat tak cantik. Tulisan DN lagi cantik. Huh...

Mama dah balik!! Dah siapkan di meja semuanya so takde lah surprise lagi. Hee... Inilah keluarga kecil Dn. Abah, mama, adik Ikhwan dan adik Dayah. Abang Hairul masih di tempat kerja manakala adik Anwar dalam perjalanan balik dan masih di Tanjung Karang. Makanya kami proceed without them...

Tada!!! Ini adalah DN bersama mereka. Baju kerja pun tak tukar lagi tau. Dah jom makan. Lapar dah ni.. Happy Birthday Mama... Doakan kejayaan anakmu ini dalam segala apa yang dilakukan dan diusahakannya. Thanks and sorry for everything. Hugs...


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^