Men are from Mars, Women are from Venus

Tadi DN ke MPH Subang Parade untuk mencuci mata sementara menunggu kawan DN. Jalan-jalan dalam MPH tu tanpa ada spesifik buku yang DN nak cari, ternampak satu buku bertajuk "Men are from Mars, women are from Venus".. DN sempat baca sinopsis dan acknowledgements dalam buku tu. Macam agak menarik untuk dibaca. Penulis kaitkan personal life dia dlm buku ni. Tak tau lah betul ke tak tapi itu yang DN dapat bila baca sinopsis dia dan he is kind of loving person when i read the acknowledgement. Family man maybe.. Hmm.. Apa pendapat kalian? Mesti ada yang pernah baca kan. Agak-agak berbaloi tak DN nak beli buku tu? DN rasa kalau lebih seminggu DN asyik teringat buku ni DN beli gak nanti. Hehe.. Nak beli ke x? Nak beli ke x? Hmm.. Kita tengok seminggu lagi ye. Hee..
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. beli la..buku ni mmg femes..-wan

    ReplyDelete
  2. beli dn.beli2.nanti bleh pinjam.kita tukar2 buku.aku ada bnyk buku iee dan buku house trading.hehheh

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^