Bad experience


Not my first time in this hotel but my first bad experience staying in one room with cute small animal so called cockroach. Kalian pernah happen camni? Eeeuww…. Sangat geli ok… Kalau seekor boleh dimaafkan lah tapi ini segerombolan haiwan-haiwan cilik sedang berpesta di merata tempat. Dalam toilet, ada… Atas karpet, lagi lah banyak menari-nari… Yang tak boleh tahan barang make up DN pun mereka nak pakai. Owh tidak!!! Mujur atas katil takde so duduk atas katil, terus call operator.
DN : Kenapa bilik ni banyak sangat lipas? What happen?
Operator : Really? Sorry miss. I will send our staff to your room immediately. U nak I spray bilik u or change room?
DN : Spray? Lagi lah bertebaran mereka nanti. No. I need new room.
Operator : Ok. I will check availability room for a while then I will inform you later.
DN : Ok please. Thank you.
Fuhh… Finally dapat change room. Macam mana lah cleaner mereka buat kerja kan. Tensen betul DN. Mujur lah bagi DN bilik yang lebih mahal dengan harga yang sama. Tak kisah lah. Yang penting bukan bersama mereka. Dibuatnya naik atas katil.. Eee… Tak dapat dibayangkan.
Bilik baru ni so far ok tapi remote aircond dan hair dryer tiada. Dalam water closet ada segerombolan rambut plak? Hmm… Perlu ke call lagi? DN memilih biar je lah. DN rasa nanti mesti mereka sangat annoying dengan DN nanti kan. Cerewet betul customer ni. Hee… Tapi betul lah.. Kita dah bayar kan. Servis mesti lah kene bagus.
Agak kecewa dengan hotel ini even dah banyak kali DN menginap di sini. Sebelum2 ni ok pulak. Adakah DN perlu reject hotel ni after this? Hmm.. Will be consider later. Yang penting DN berada di rumah ayahanda dan bonda harini setelah me’meeting’kan diri selama 5jam di Pasir Gudang dan perjalanan pulang selama 4jam. Nak tido.. Jom!!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^