Damia Birthday

Alhamdulillah... Dah kenyang makan kuewtiow sup ayam. Rezeki untuk hari ini. Lepas makan nak buat apa ye? Mesti lah buat kerja. Tapi kan... Harini DN malas sangat2 nak tengok kerja. DN malas? Macam pelik je kan tapi memang DN malas. Tapi takde la obvious sangat tunjuk kemalasan tu. Ade lah buat keje sikit2. Kerja yang tidak perlu untuk memerah otak.Hee...

DN dan Kak Yang ada kerja yang penting untuk dilakukan. Sangat penting so lepas makan kami memulakan kerja-kerja itu. Actually Kak Yang dah start lama dah tapi harini baru DN ada kesempatan nak tolong. Meh DN tunjuk apa yang kami buat sebenarnya...

Hehe... Minggu depan besday Damia so kami prepare topi ni untuk kawan-kawan & besday girl. Siapa Damia tu? Mesti lah anak Kak Yang. Damia dah sekolah so celebrate besday di sekolah je. Kejap je dah sekolah. Rasa dulu macam kecik je lagi...

Inilah hasilnya... Cantik kan. Kalau kalian nak tahu, kakak-kakak ofis DN memang rajin. Macam-macam idea kreatif mereka. Kadang-kadang DN kagum dengan kesungguhan mereka bila buat apa-apa tu. Bagus2... Teruskan ye kak... Apa pun... Happy 4th Birthday Damia!!!



Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^