Life begin

Perabot bilik tidur DN dah sampai malam tadi so bermulalah kehidupan DN sebagai perantau yang hidup berjauhan dari keluarga. Sobsob... Jauh ke? Nak balik rumah lebih kurang 30minit... Jauh gak lah kan. Hehe...

Mesti kalian tertanya-tanya kenapa DN nak duduk sendiri sedangkan rumah family DN dekat je dengan ofis. Tanyalah.... Kalau taknak tanya buat-buat lah nak tanya ye... Mesti lah DN ada alasan tersendiri yang tak perlukan pendapat kalian kerana DN sudah membuat keputusan. Hehe... Nak tahu ke? Hmm... Tak payah la ye... Hehe..

Hari ini pertama kali DN ke tempat kerja dari rumah DN. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 50minit. Keluar dari umah DN traffic ok tapi jam bila nak keluar ke jalan utama dan simpang ke USJ, HICOM & Elite Highway. Ok lah tu kan... Sama je jam macam dari Bukit Jelutong nak ke Shah Alam dulu.

So far DN suka duduk rumah DN sekarang. Harap semuanya akan baik-baik sahaja dan welcome!!! Eh.. Jap2. Rumah tak well prepared lagi especially dekat dapur & ruang tamu. Tapi kalau kalian tak kisah ok je. Hee....

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. i nak pergi lepak rumah u.pls masak sedap2.

    ReplyDelete
  2. eh..bilik no.2 pun x siap lg lah..hahaha

    ReplyDelete
  3. topek : dapur xsiap lagi lh so xdpt masak. Nanti dh siap semua boleh je...

    kay : itu lh... Bila entah nak siapnye. Hee...

    ReplyDelete
  4. marah hijassssss................dia kaco!

    ReplyDelete
  5. wah...kat pucong ek..lama xusha blog ni..

    ReplyDelete
  6. alasan je sume 2... suruh hijas tolong kemas ye... kaco je i nk dating2. hehe...

    ReplyDelete
  7. nak dtg umahhhhhhh!! akak x ckp pun da pindah umah ;(

    ReplyDelete
  8. Hee.. Sowi darling... Jom dtg umah akak nant ye... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^