Selamat Tahun Baru 2011

Selamat Tahun Baru 2011 kalian... Kali ini dengan background baru ala-ala pink lady gitu. Ahaks... Nampak lah yang DN ini perempuan kan.... And this year will be remain as young lady with a lot of new experience and new environment. Ada unsur-unsur kehitaman sikit itu menunjukkan yang dalam kelembutan pink lady itu masih ada kegarangan. Haaa... Takut... Perlu ini supaya tidak dipermainkan oleh lelaki2 lagi. Ayat-ayat kecewa ke ni? Owh tidak... DN tidak pernah serik dengan lelaki tetapi DN akan lebih memilih. Sori guys... Kepada yang telah terkeluar dari senarai harap tak perlu lah mencuba lagi ye. Haha... Macam hots sangat DN ni. Perasan lebih....

Apa yang kalian buat tahun baru? DN takde buat ape pun dan tak rasa nak celebrate tengok bunga api. Entah la. Bagi DN tahun baru ini bukan untuk celebrate ape2 tapi DN hang out juga lah dengan kawan-kawan. Malam tu dinner dengan Salam's family di Nando's Sunway Pyramid coz sudah rindu dengan Minmin Boy... Eeee... Geram sungguh. Rasa nak cubit2.. Meh DN tunjuk Minmin Boy kat kalian..

Tembam sangat2 kan... Time ni dia nak borak dengan DN so layankan aje lah. Minmin Boy... Nanti dah besar sikit untie tunjuk gambar ni ye...

Lepas mereka dah pulang, DN sambung hangout dengan Musch pula di Old Town White Coffee Ampang. Teman beliau makan sambil borak2. Taknak sedih2 ye Musch... I kan ade bleh teman u. Nanti kita dating2 lagi ye. Hee... Nak dekat pukul 3 pagi baru balik rumah.

Esoknya cuti so bawa adik DN beli barang2 sekolah. Maaf la ye sebab beli barang sekolah lambat. Nanti beli awal2, tak sempat nk guna time sekolah dah kene beli lain dah. I know my siblings... Hehe... Adik DN siap bawak kawan2 lagi tau. Tengok mereka tu. Dah macam team nasyid kan. Sedondon... Kalau pakai tudung pink semua kena pink. Hehe... Ok lah kan. DN tak pernah pun bawak kawan2 dia jalan2 so memang happy lah adik DN kawan dia ikut. Tengok taste mereka camne and DN leave it to them for decide. So far everything nice chosen. Budak-budak sekarang... Pandai bergaya dah. Barang murah2 tak pandang dah. Hmm... Mujur ada 2 je lagi yang sekolah. Layankan aje lh...

Hmm... Apa lagi ye. Owh... DN dah duduk sendiri tau. Dah bukan dengan family. New life begin... Nak berdikari sendiri. Eceh... Hopefully everything going well and my parent already gives their permission. Siap suruh angkut perabot kat rumah lagi. Ish... Taknak lah DN. Nanti bila2 DN balik rumah nak tidur mana pulak. So DN decided to buy new furniture. Kalian nak datang visit bagitahu lah tapi bagi DN siap decorate rumah tu dulu ye.

Ok lah. Babai for now... Nak keluar beli perabot baru. Hee...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^