Bila meeting di hari cuti umum...

Notis meeting dah keluar... Owh, DN ada meeting pada 15 Februari 2011 yang mana jatuh cuti Maulud Nabi. DN yang telah memilih kerja sebagai keutamaan mesti akan pergi meeting tersebut walaupun cuti umum. Macam tiada hari lain je nak buat meeting kan... No komen. Klien ni macam2 perangainya. Layankan aje... Kepada mereka yang nak cuti dan tak rajin melayan klien sebegini, takyah datang meeting pun takpe kot... Mereka mana boleh paksa orang bekerja hari cuti melainkan dengan kerelaan sendiri seperti DN yang rajin ni. (Hahahaktuih!!!) Hee...

Betul kan... Memang tarikh tersebut adalah cuti umum. Dah la cuti pastu meeting pagi dan petang. Tak cukup 1 hari, esok paginya sambung lagi meeting. Haisshhh... Asyik meeting... meeting... meeting... Ntah bila lah DN dapat dating ye. Uppsss.... DN, tolong cari pasangan dulu sebelum anda fikir untuk dating ye... Haha....

DN akan ke JB pada hari Isnin dan akan kembali ke Shah Alam paling lewat hari Khamis dan Jumaat... DN nak cuti!!! Bos, DN tak kira, Jumaat nak cuti jugak. Sape suruh meeting time cuti so DN nak terus ganti cuti DN. Hehe... Berkira plak dengan bos sekarang. Theee.... Kepada mereka yang berada di JB tu, calling2 lah DN ye... Boleh kita me'meeting'kan diri bersama...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. DN kerja dgn main contractor @ consultant yg buat UiTM Bdr Sri Alam ker?? dengarnya tu projek PFI kan!!!

    ReplyDelete
  2. Konsultan... Yeah, projek pfi.. Planning lame dh tp skrg baru berjln prjk ni..

    ReplyDelete
  3. selalu time public holiday kalau jatuh pada hari bekerja..company akan kasi rate OT

    so..pulun ot lah jawabnya

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^