Genting Highland & Bowling Tournament

Pada hari itu... Entah kenapa DN agak stress. Rasa semua orang DN nak marah tapi mujur tiada siapa yang menjadi mangsanya. Kenapa? Kerana apabila perasaan itu hadir, DN telah mengeluarkan diri dari rumah. Orang yang menjadi mangsa untuk teman DN selepas jam 10 malam itu adalah Musch.

Musch!!! Thanks coz sudi melayan karenah DN yang entah ape2 entah. Lepas makan cheese cake buatan Musch di rumahnya, kami lepak supper di Old Town White Coffee Ampang. Dah kena halau dari situ coz jam sudah menunjukkan pukul 1pagi, kami ke Lookout Point Ampang. Malangnya dah tak boleh masuk pulak so kami ke Genting Highlands. Selepas 5 tahun, DN menjejakkan kaki semula ke sini... Sejukkkkk... Tempat yang paling DN tak suka adalah sejuk tapi layankan aje..
Sampai ke rumah jam 6.30pagi... Owh, jam 9.30pagi DN ada bowling tournament anjuran Biro Muslimat, Desa Subang Permai. Apa lagi... Siap2 then terus ke Monterez Golf & Country Club tanpa tidur. Main macam apa entah. Pakai baling je bola tu tapi kan... DN berjaya membolot hadiah2 yang disediakan. Hee... Ingat tak tidur 1 hari dah layu dah. Boleh lagi concentrate main bowling. Syabas DN. Hee....

1. Highscore Dewasa - Johan
2. Berkumpulan - Naib Johan
3. Highscore Keseluruhan - Johan
Best2. Next time buat lagi ye. Hee...



Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. kutu lepak memang suka tido siang!!haha

    ReplyDelete
  2. Jeles lh 2 kami xajak mu.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. xpe..sesi luang perasaan bersama teman tersayang kan.mana bleh kaco

    ReplyDelete
  4. gfren ni... mesti lh syg. hee...

    ReplyDelete
  5. hoh..nampak mcm DN muda remaja aje.

    terer main bowling..huhu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^