3% to 1%???

Hoho!!! Kepada mereka yang buat pinjaman PTPTN seperti DN ni (maklum lah... Belajar pun nak kena berhutang kan. Tak mampu nak tanggung belajar sendiri. Hukhuk...), cuba try test hantar permohonan untuk pertukaran kos pentadbiran dari 3% kepada 1%. Takkan kalian nak bayar kos pentadbiran mahal-mahal kot... So far, DN berjaya ditawarkan untuk pengurangan kos ni. Apa kata kalian pun cuba. Mana tahu dapat kan... Kurang sikit kena bayar. Betul tak.

Hutang tetap hutang. Kena selesaikan tau... Jom2 kita selesaikan hutang kita. Hee...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^