DN Disini

Gagaga... Busy2... Tapi nak update kat sini jugak. Hihi... Kenal ke sape ni?? Pompuan ni suka betul lepak kat sini. Siapa cam katne ni? Hehe... Kalau agak2 nak kenal pada siapa tak kenal, datang lah sini sebabnya kalau takde meeting outstation confirm pompuan ni ada di sini. Ish2... Suka betul melepak ye... Pastu siap tangkap gambar dengan spec baru lagi tu. Dapat free... Mesti lah nak tayang. Hihi...
Nak beritahu ni. Ni tempat lepak baru favorite DN.. Duk sorang-sorang kat sini layan sungguh... Tau ke katne ni? Masih di Seksyen 13 Shah Alam. Of course tak jauh dari ofis DN..
Lepak disini untuk makan aiskrim.. Layan kan.. Tutti Frutti Laman Seri Seksyen 13 Shah Alam. Tak jumpa DN di Al-Rafi Bistro Seksyen 13, cari lah DN di sini ye... Kalau sorang2 biasanya DN tak jauh peginye. Err... Ikut mood jugak kot..
Ok lah... Busy2. Nak sambung buat kerja. Update drawing projek DN di Kajang. Nak tender this week so kena siapkan harini. Kalian pun buat kerja tau. Sibuk macam mana pun kalian, nasihat DN jangan lupa drop by disini and say hi tau... Hehe.. Selamat bekerja!!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. eh... haiiiiii....

    dulu boleh la makan dekat sini.. la nie, kalau tanya makan dekat mane? semuanya jauh2 dari ofis he..23x

    #troll

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^