Maths of life+Pink rose+Strawberry

Sekadar berkongsi dengan kalian. DN dapat masa geledah cousin DN punye photo kat facebook. Which one are your categories? Kalau tanya DN mestilah :-

Smart man + Smart women = romance
Smart boss + Smart employee = profit

Haha... Perasan sungguh DN kan. Asalkan tak kacau orang apa DN kisah. Hee.... Whatever... Tapi kalau tak smart women takde DN dapat present. Nak kata DN ada bf... Takde... Laki jauh sekali so sebab smart lah DN boleh dapat present tau. (Kalau menyampah tolong jangan baca). Haha.....
Bunga Ros Merah Jambu: Kamu adalah cinta pertama si dia dan ini menjadi rahsianya sejak sekian lama. Maknanya kamu adalah insan yang menjadi idamannya selama ini.

Merah jambu terang- mengagumi dari jauh, simpati, kelembutan dan kemanisan.

Merah jambu pekat-kepekatan ini membawa maksud ungkapan ‘terima kasih’ tanda penghargaan.

Merah Jambu : Seorang mungkin sedang cuba mendekati dirimu!

Owh... Ada macam-macam maksud bunga ni bila search. Hmmm.... Tak kisah lah. Yang penting cantik. Kenapa perempuan suka bunga ye? Hmmm... Jap... DN tanya diri DN jap. Sebab.... Cantik lah. Perempuan kan suka benda yang cantik. Boleh terima alasan tu? Hee...
Bukan ros merah jambu je tau... Macam-macam ada. Cuma strawberi coklat je yang takde. Ok lah kan. Ingat gak nak bagi DN. Thanks... Thanks buddies... U made my day. I'm very happy after receive all this from u and i keep smiling along my way home yesterday. Luv u... Muahh2...


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. mcm bedal sorg2 je hadiah2 ni...ooooo

    ReplyDelete
  2. err...err... dh habis lh. huhu... xsempat sampai umah :p

    ReplyDelete
  3. insyaAllah. nanti dapatlah lelaki seperti yg DN idamkan.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^