Stress... Stress...

Stress... Stress... housemate!!! DN ni cerewet ke? Cuba untuk minta tolong orang lain setelkan kerja tapi bila dapat kembali kat kita masih tak puas hati. Patutnya DN terus submit ke klien tapi disebabkan banyak benda tak kena bila DN cek, perlu edit semula. Hmm... Edit macam tak sesuai disini. Buat semula lebih sesuai kot... Duduk lah 1hari di ofis mengadap lappy untuk membuat semula kerja yang patutnya dah siap. Tak cukup di ofis, sambung pulak di rumah. Huh...

DN bukan nak kata DN ni perfectionist tapi itu lah.. Kalian jugak yang buat kerja tak betul.. Tak sempurna... Kalau ikut DN, semua nak perfect. Dah lah... Habis bebel disini. Baik Dn buat semua sendiri dari bagi orang lain buat tapi still DN tak puas hati. Huhu... Sambung kerja...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. erk...buat je keje kt umah housemate kan ada..buatolong teman sambil tgk dvd home alone.mlm ni kta tgk lg ek :D

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^