Waiting...

Jam menunjukkan pukul 12... Dn masih di Starbucks Coffee Alamanda Putrajaya. Menikmati Hot Caramel Latte dan Original Chic Pie seorang diri. Menanti dan terus menanti tetapi masih tiada jawapan dan panggilan darinya. Adakah DN perlu terus menanti?? Yaya... Kerana selepas ini DN perlu ke Gombak pula untuk menghantarnya ke sana.

Owh drawing.... Cepat lah kalian di KPM ni sain. Takkan training netball dari pagi tadi tak habis-habis lagi. Sain drawing DN tak banyak pun. 12 keping je. Kalau orang lain boleh sainkan untuk kamu takpe jugak tapi semua orang taknak sain bagi pihak kamu kerana mereka jaga di zon lain.

Huh... Penantian itu satu penyeksaan tapi apa boleh buat... DN tetap terus menanti di sini sambil membuat kerja. Harap tak lama lagi panggilan yang ditunggu akan datang. Ya Allah... Permudahkanlah urusan hambamu ini. Amin....
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^