Awak ada sticker ini?

Malam tadi DN sampai rumah jam 12am dari Johor. DN penat dengan projek ini. Full stop. Taknak cerita lebih lanjut kerana penat nak bercerita dah.
Tengok sticker ni memang sekarang normal dah mana-mana persatuan penduduk sangat aktif dengan menjaga rukun tetangga kawasan perumahan. Ini sticker untuk rumah parent DN. Tahu ke katne tu? Nak tahu sila google ye. Harap maklum...Dan ini sticker rumah yang baru berkuatkuasa bulan ini. Kereta orang lain takde pulak DN rajin nak jenguk tapi yang pasti kereta housemate DN pun ada sticker ini. Punya lah bagak kan!!! Tak berseni langsung orang yang reka sticker ni kan. Uppsss... Hehe...
Tapi DN nak cerita pasal sticker ini. Awak ada ke? Hehe.... Hanya mereka yang ada sticker ini sahaja boleh masuk ke tapak projek. Dasat kan!!! First time DN dapat sticker kereta sepanjang DN handle projek2 ni tau. Sampai je kereta depan guard tapak projek tu, dia tengok kereta ada sticker terus je bukak pagar. Tapi haritu ada 1 kereta takde sticker ni, kena turun pastu siap tunjuk IC tu..... Leceh2.... Haaa!!! Semua sticker ni terkumpul kat satu tempat je. DN letak kat cermin sebelah penumpang. Ee... Serabut ok banyak2 sticker ni tapi apa boleh buat. Kena gak letak. Layankan aje. Yang penting jauh dari pandangan mata. Rimas!!! Nasib lah kepada siapa2 yang kena jadi co-pilot dalam kereta DN. Tapi rasanya korang bukan kisah pun...

Nak tambah sikit lagi. Breakfast dengan bos tadi, bos cakap staff macam DN ni susah nak cari. Waaaa!!!! Terharu ok!!! Nak nangis pun ada. Saje je pagi2 dah buat ayat sayu. Sobsob.... Ok lah, habis cerita. Babai....

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. staff macm deqno ni memang ssuah nak cari.*kuat mengular,kuat makan,lepak je memanjang.tido ikot sedap.ape lagi.ermmm..ooo lupa.keje kira ok2 jelah.satu lagi..claim bnyk.kah kahkah

    ReplyDelete
  2. true2... i like!!!! haha... :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^