DN Younger Sister Birthday Celebration

Ish... Tangan siapa yang tak bedung amik gambar ni. Huhu.... Tak kisah lah. Yang penting ada gambar kek. Tapi dah comot sikit sebab kena tangan Abah. Hee...

HAPPY BIRTHDAY ADIK HIDAYAH!!! 10 tahun dah awak ye. Semoga jadi seorang anak yang baik dan pandai serta adik yang rajin kemas rumah. Hehe...
Inilah serbaserbi persiapan untuk celebrate birthday girl ni. Takde yang special pun. Niat hati nak ajak makan luar tapi mama demam so buat je lah di rumah...
Adik potong kek ditemani Abah...
DN dan adik..
Sebelah kanan tu Adik Ikhwan, diikuti Adik Dayah, Abang Hairul dan Abah...
Ini pula Adik Anwar, Adik Dayah dan Abah... Hmm... Semua ada kali ni. Abah, mama, Abang Hairul, DN, Adik Anwar, Adik Ikhwan & Adik Dayah... Best2. Walau kecil2an sahaja, bila semua ada rasa seronok dapat berkumpul dan borak-borak bergurau senda. Dah lama kami tak macam ni tau.
Tada!!! Hadiah untuk Adik Dayah. Namanya Asmara. Owh... Klasik sungguh namanya kan. Kalau kalian nak tahu, semua orang suka kucing kecuali Adik Anwar so bila kucing ni ada, terus masuk bilik budak tu. Haha.... Lawak betul lelaki takut kucing kan.

SELAMAT HARI LAHIR ADIK HIDAYAH... DN SAYANG KAMU!!! MUAHH2...

p/s : Mama tiada dalam gambar kerana demam dan hanya berbaring di sofa. Doakan mama DN cepat sembuh ya...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^