Not bcoz of Free Drink

Kupon atas ini memang untuk free hot or cold drink at any outlet Gloria Jean's Coffees. Thanks to Ahem (betul ke camni ejaannye? Hee...) sebab bagi DN kupon ni.

Sebenarnya dia ajak housemate DN je tapi DN yang tak malu nak join sama. Eee.... Tak malu betul DN ni. Hihi... Peduli apa DN. Bukan sebab Free Drink ni DN datang tau, tapi DN memang nak merelakskan diri selepas kerja. Tak rasa nak terus balik rumah, so join lah mereka...
Even DN stuck kat Federal Highway almost 2hour, atas semangat untuk melepakkan diri, DN sampai jugak ke Midvalley Megamall walaupun lambat. Sorry kalian.... Seronok dapat hang out begini. Bila lagi nak camni housemate? Jangan lupe roger2 DN ye... Kalau tak, tido luar. Haha... Jangan marah! :p

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^