Belajar Bersama DN : PKK & CIDB

Gagagaga... Kerja... Kerja... Apabila cuti tapi tetap perlu membuat kerja. Hmm... Apa yang kalian rasa? DN ok je... Sementara masih bujang ni boleh lah ngadap kerja lama-lama. Lagipun DN memang suka kerja DN. Takde alasan nak kata taknak buat kerja. (Bosss!!!! Tolong baca ye ayat staf yang rajin bekerja ni....) Kehkeh....

DN nak share dengan kalian apa kerja yang DN tengah buat ni.
CIDB
PKK

Haaa!!! Dah tahu ke? Hehe... Mereka yang bekerja sebagai kontraktor mesti familiar dengan semua tu kan. DN bukan nak jadi kontraktor tapi nak membuat senarai kelayakan kontraktor untuk membuat kerja-kerja elektrik yang berkaitan.

Kepada mereka yang nak tahu lebih lanjut, DN tolong mudahkan kalian. Sila click link dibawah ye... Harap sikit sebanyak dapat membantu kalian yang memerlukan maklumat ini.

Keperluan dan Prosedur Pendaftaran Kontraktor

Pendaftaran Kontraktor Kerja Elektrik

Say thanks to me!!! Hee...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. Ape yg menentukan kontraktor tu bumiputra. Sbb dlm form saya nmpk org bumiputra resign dia appoint chinese tapi still lagi bawah bumiputra

    ReplyDelete
  2. Ape yg menentukan kontraktor tu bumiputra. Sbb dlm form saya nmpk org bumiputra resign dia appoint chinese tapi still lagi bawah bumiputra

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^