Semalam...


Semalam... Genap setahun kita berkawan. Awak mesti tak ambil tahu kan sebab lelaki memang mana pernah kisah semua ini. Betul tak. Sekejap je rasa masa berlalu. Kita sibuk dengan kerja masing-masing tetapi masih menghubungi antara satu sama lain jika ada kelapangan. DN selesa berkawan dengan awak. Terima kasih kerana hadir dalam hidup DN. Terima kasih kerana terus mewarnai perjalanan hidup DN ini.

Semalam... Banyak kali awak mesej DN. Pagi masa DN di ofis awak mesej sebelum meeting awak start. Petang awak mesej DN lagi selepas awak balik dari bermain golf. Malam awak mesej lagi selepas ber'Sakae Sushi' di Sunway Pyramid. Jarang awak berkelakuan begini. Ingatkan awak ingat yang genap setahun kita berkawan tapi awak tak ada sebut langsung. Tak kisah lah. Awak ingat dekat DN pun dah cukup baik kan.

Semalam... Awak sangat baik dengan DN. Awak menemani DN sepanjang hari semalam. Pertemuan dan mesej2 dari awak membuatkan DN sentiasa tersenyum. DN sangat gembira. Terima kasih awak...

Mengenali seseorang itu juga mampu memberi kita sejuta rasa... marah, sedih, gembira, sayang dan rindu...
Sedarilah mengenali seseorang itu sebenarnya 1 anugerah , biarpun hadirnya
hanya seketika dan sekadar teman sementara...


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. adalah art2 tertentu yang saya tak lupa masa kenal ngan wife saya.tapi part tgh2 dah lupa.

    kadang2 ulang tahun perkahwinan pun kita orang lupa. hari lahir, hari lahir anak2..ada dalam ingatan.

    sebab saya yg menemani wife saya dalam bilik bersalin.

    emm..cite lama lagi kan. tapi saya tetap think positif. satu hari nanti, Cik DN pasti akan bahagia juga nanti bergelar isteri dan ibu kepada lelaki yg cintakan Cik DN sebenar2nya.

    jangan takut untuk mulakan kembali..

    ReplyDelete
  2. Dn boleh ingat x bila kali pertama kita berkenalan...

    jawap jawap he..23x xbleh jawapkan..

    ReplyDelete
  3. @Bro Framestone hmm.. nampak sgt xspecial kan so mestilah xingat.. :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^