Short Preparation

Huarghhh!!!! Ngantuknya... Malam tadi tak boleh tidur. Kejap masuk bilik... Kejap kat depan tv... Kejap dekat ruang tamu... Tapi mata ni taknak jugak lelap. Makanya DN ambil keputusan untuk berbaring dekat ruang tamu sampai pagi... Agak-agak dah terang tu, siap-siap terus pergi kerja... Terbaik!!! Hee...

Masuk ofis, borak dengan bos kejap then keluar meeting. Lepas meeting balik terus ke rumah sebabnya DN tak kemas apa-apa barang lagi padahal malam ni dah nak berangkat ke Shanghai. Last minute pulak DN ni.

Uit!!! Semangat lah sikit DN. Macam takde perasaan je nak ke sana apsal? Hukhuk... Dalam kepala ni macam-macam fikir. Rasa macam banyaknya perkara nak buat sebelum pergi. Adehh... Takpe2. Yang penting take a short nap first coz rasa macam dah berjalan di awang-awangan dah ni. Tapi sebelum tu, basuh baju dulu ye... Hehe...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

I'm awake!!!! Hee... Okies... Let's begin...Schedule program di sana dah dapat. Harap takkan ada apa-apa masalah di sana nanti. Insyaallah...

Pergi ke tempat ini untuk menukar duit...

Mak aihhh!!! Takde duit kecik ke? Semua oren2 je (Oren ke merah? Rabun warna kejap. Huhu...) Tak kisah lah. Amik aje...

Finally bag dah siap kemas. Yeay!!!!

Hmm... Apa lagi yang kena buat ye? Semua ok dah kot. Urghhh... DN malas nak pk dah. Redah je lah...

Now tunggu En. Taxi untuk datang ambil DN. Babai kalian... Doakan keselamatan DN di sana ye. Tunggu DN balik tau. Tata... Titi... Tutu....
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

1 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^