DN & Projek

Tahun ini DN perasan agak relax bekerja. Maybe projek dah kurang tahun ini. Hmm... Adat kerja begini... Boss pandai cari projek, banyak lah kerja kita. Tak banyak projek, duduk sahaja lah di ofis. Semoga rezeki untuk kompeni ini akan terus melimpah dan sebagai pekerja, bekerja lah dengan ikhlas kerana kerja itu adalah satu ibadah...

Ecehhh... Ayat tak tahan sungguh DN ni. Hihi... Projek banyak dah siap. Owh, yang sebenarnya masih dalam DLP (Defect Liability Period) so takde lah perlu turun meeting selalu. Biasanya DLP paling kurang pun 1tahun so kebiasaannya dalam 4bulan sekali akan turun check defect. Depend gak dengan arkitek. Kami ni yang menurut perintah je.

So projek in hand DN yang tinggal sekarang ada berapa ye? Hmm... Jap, DN list down dulu.

1. UiTM Pasir Gudang, Johor
2. SMK Taman Sea, PJ
3. Puncak Saujana Phase 2A, Kajang
4. PuncakSaujana Phase 2B, Kajang
5. Surau Puncak Saujana, Kajang
6. Townhouse Phase 3, Kajang
7. B29 Serai Perdana, Rawang
8. 100ft road, Kajang
9. Serai Perdana Phase 1A, Rawang

Ade lagi tak ye?? Fikir jap... Itu je kot. Kurang dari 10 projek. Patut relax sikit tahun ni. DN dan projek tidak dapat dipisahkan makanya... Boss... Rajin-rajin cari projek ye. DN tak suka banyak masa terluang. Hihi.... Jom sambung kerja! Selamat bekerja!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^