DO NOT DISTURB!

Jam sudah menunjukkan pukul 10.40 malam tapi DN masih berada di ofis. Lama gila DN tak buat kerja macam ni. Huhu... Cuba tengok atas tu? Serabut kan. Cuma tinggal hari ini sahaja DN nak siapkan kerja sebab esok DN ada meeting UiTM Pasir Gudang di Pasir Gudang so seawal pukul 5 pagi DN nak gerak ke Johor. Walau bagaimanapun DN akan siapkan juga kerja ini harini. Tahu kenapa? Sebab esok nak kena submit. I like!!! Wish me luck!!!

Kalau ikutkan mode DN hari ini adalah DO NOT DISTURB! BUSY! TALK TO MY HAND! tapi... Takkan berjaya punyalah. Bila di ofis time to lah nak melayan karenah boss.... Nak melayan kontraktor yang datang... Nak melayan telephone dan email... Nak melayan blog... Uuupppssss... Hee...

Ok. Taknak membebel panjang. DN nak sambung kerja sebab DN taknak balik lepas pukul 12malam. Esok nak travel jauh lagi... Babai...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^