Dynasty Dance Show

Apa yang DN boleh katakan... The best!!! DN pernah tengok theater di Istana Budaya tapi di sini jauh lebih baik. Tempat yang menarik, theater yang menarik, orang-orang yang menarik dan tertarik... Serba serbi menarik lah. Jom DN share dengan kalian...
Dinamakan sebagai Dynasty Dance Show. Haa... Itulah tajuk cerita yang DN tengok, "The Romance of the Song Dynasty". Menarik sangat. Jom2... Jangan terlepas tengok ye...
Amacam? Menarik kan. Dari satu scene ke scene yang lain ambil masa lebih kurang 5 saat je. Kalau kalian nampak ada lampu, salji turun, kita yang tengok pun rasa. Yang paling kagum tiba-tiba ada air terjun dan sungai. Terbaik!!!

Kalau kalian berpeluang pergi ke Hangzhou, jangan lepaskan peluang tengok tau. DN tak tipu. Memang terbaik. Kalau kalian pernah pergi Istana Budaya, yang ini jauh lebih baik. No doubt. So far ini je yang DN mampu tunjuk pada kalian. Selamat menjamu mata!!



Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. TERBAEK!!!!

    aty_comey

    ReplyDelete
  2. Memang terbaik!! Bila IB nak ada camni kan. Hmm...

    ReplyDelete
  3. kalau zaman Dinasti Song..ada satu novel klasik yg sangat popular iaitu Water Margin atau All Men Are Brothers.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^