Pending Works DN

Work to do list! Hee... Mood gila kerja DN dah datang so kalian jangan kacau DN sebab DN sibuk dengan kerja. Err... Tapi kalau nak ajak mengular tu boleh dipertimbangkan. Haha....

Setiap apa yang kita buat mesti perlu ada target. Baru lah ada kepuasan bila buat apa-apa. So target DN nak setelkan semua kerja pending bulan Jun ni. Caiyok DN!

Banyak ke kerja pending DN? Jom tolong DN buat list kerja pending. Agak-agak ada tak masuk tu tolong ingatkan ye...

1. Townhouse Kajang Phase 3
- Submission Compact Substation to TNB Kajang
- Submission Telephone Manhole to TELEKOM Kajang
- Submission Street Lighting to MPKj
- Submission Internal Cold Water to SYABAS

2. UiTM Pasir Gudang
- Submission revised drawing to TNB Pasir Gudang for endorsement
- Follow up drawing with JTB for submission purpose
- Follow up drawing submission to TELEKOM Johor
- Submission Borang Pajakan Tapak PPU ke TNB Johor
- Prepare drawing A1, A3 & soft copy, also Form related to work on site, BQ and spesification for Cleark of Work (CoW)
- Monthly report
- Follow up 12 sets Pre-Com PPU drawing with Conlay for submission to TNB Johor

3. Serai Perdana Rawang
- Set appointment with TNB Rawang for planning Phase 1A purpose
- Submit overall plan telekom manhole to TELEKOM Gombak
- Follow up documentation (Borang Pajakan Tapak PPU & Pelan Pre-Com) with TPPT

4. Puncak Saujana Phase 2B Kajang
- Rationalize rate in BQ before contract binding

So far ini je pending kerja DN. Kerja DN yang lain attend meeting sana sini so tak masuk dalam pending kerja ni. Hmmm... Mesti boleh settle bulan Jun ni. DN kan rajin. Weeekkkk!!! Hee... Jom buat kerja.





Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

  1. salam, boleh beri sy architect utk projek uitm pasir gudang? nk try mintak kerja c.o.w kat sane la.. bole email sy tq..

    sleh_indiependent@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. w'salam... nanti DN email ye. Please check your email later... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^