Waiting in KLIA

Wahhh!!! Banyaknye beg!!! Hee... Beg DN yang tepi sekali warna merah 'ELLE' tu je ye. Yang lain beg orang lain.
Ha... Yang lain tu beg-beg mereka ini lah. Kami hendak pergi Factory acceptance test (fat) ke Shanghai. Kami pergi menaiki China Southern Airlines jam 1.50am. Seawal 10.30malam DN keluar dari rumah menuju ke KLIA tau. Semangat sungguh. Hehe...
Kita makan dulu!!
Malangnya flight delay... Flight kami pada pukul 2.30am pulak. Huargh... Ngantuknye... Tapi kami tiada pilihan. Tunggu je lah. So ini kali kedua kami makan di McD KLIA ni ye. Nak tunggu flight nye pasal. Hukhuk....
Kami pergi seramai 10 orang. Semua lelaki. Kami berdua sahaja perempuan. Ada teman untuk jalan-jalan dan shopping. Hee... Thanks bos sebab bercakap dengan bos Peili supaya Peili teman DN di Shanghai nanti. Bos memang best!! Wo ai ni!!! Hee...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^