1st Report

Nak kata DN tak pernah buat report, DN pernah buat masa zaman belajar dulu. Macam-macam report kena buat terutamanya bila lepas masuk makmal. Memang confirm kena buat report so takde lah janggal sangat bila dah kerja ni kena buat report lagi.

Dah kerja ni report yang biasa DN buat adalah Tender Report. Kalian tahu ke? Hmm... Yang tak tahu tu buat tak tahu je lah. DN malas nak cerita. Kalau nak tahu sila call DN ye... Hee...

Tapi kali ni 1st time DN buat monthly report untuk consultant. Tanye bos ada mana-mana projek tak DN boleh follow. Dengan senang hatinya beliau kata takde. Buat lah ikut suka DN. Errkkkk??? Apakah DN nak letak dalam report ni? Hmmm.... Malas nak fikir so DN balik rumah tidur dulu. Esok baru DN buat. Kot-kot time tidur datang ilham ke kan...

Keesokannya.....Tadaaaa!!!! Siap tu report prepared by DN. Fuhhh... Tak sia-sia duk ngadap lappy 1 hari. Tunjuk kat bos untuk komen dulu. Mana tahu ada yang tertinggal. Bos kata ok. Legaaaa.... Dah boleh submit. Yeay!!! Tapi dah submit nanti tak tahu lah ok ke tak di pihak sana. Mesti ada komen punyalah. Huhu.... Whatever... Yang penting 1st report dah siap. Kalian buat report ape tu? Cecite dengan DN....

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

2 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^