Bunga-bunga Cinta

Lalala... DN yang cantik!! Haha... Takde orang nak puji so DN puji lah diri sendiri. Baru lah happy je selalu. Eh, ni DN bagi petua untuk sentiasa happy tau. Kalian mesti amalkan. Confirm nampak cantik selalu. Hehe...Kalian nanti mesti cantik macam bunga-bunga ni... DN sudah jatuh cinta dengan bunga-bunga ini tau. Cantik kan... Bila tengok bunga-bunga ni kembang mekar, hati DN pun kembang mekar jugak. Happy jer. Dah tak peduli kerja yang banyak atau orang-orang sekeliling yang tengah serabut. DN buat kerja sambil senyum je tau. Best kan!!!

Bunga-bunga ni pun menghasilkan bau yang sangat menenangkan. Serius!! Tak percaya kalian boleh cuba. Mereka akan membantu beri mood yang baik semasa bekerja. No stress2 ok!

DN letak mereka depan DN so tiap kali kerja mesti DN pandang. Itu pasal lah happy je. Hehe... Bunga-bunga cinta (Tapi bukan layu di pusara ye) .... Selama DN kerja ni kan, DN rasa tempat DN bukan tempat perempuan. Langsung takde unsur-unsur perempuan tau. (Macam lah selama ni bukan perempuan. Hihi..) Sekarang ni rasa ada lah identiti sikit. Self satisfaction. Hehe...

Tapi kan DN ada masalah sikit lah. Maklum lah, rajin sangat tanam pokok bunga. Hihi... Macam mana nak bagi bunga ni tahan lama sikit? Boleh tahan 1 minggu pun jadilah so DN boleh beli setiap minggu. Share lah dengan DN ye... Sharing is caring!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

1 Blue Komen:

  1. Kenapa bro letak rumput dekat meja bro ek?

    dan kenapa rumput plastik pula tue...

    erm... kenapa ya...

    yup.. kenapa...

    bau pun xde he...23x

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^