@Corus Paradise

Uit!! Watpe? Tengah kerja ke? Kerja rajin2 ye. Jangan malas2 tau. DN report kat bos nanti. Hehe... DN watpe? Mesti lah kerja gak. DN kan rajin... (Haktuihhhh!!!) Kerja jalan-jalan. Hehe...

DN cuti lah... Sorang2 pun jadi DN ni kan. Maklum lah... Takde yang sudi teman DN. Hukhuk... Saje nak habiskan cuti sebenarnya. Kalau tak buat camni mesti burn cuti or last minutes baru kelam kabut nak ambil cuti. Hmm... Kalau tak silap DN cuti tahun ni ade lagi 17hari. Sekarang dah bulan Jun. Adehhh.... Stresss!!! Bukan stress kerja tapi stress tak tahu nak habiskan cuti macam mana lagi. Huh...
DN kat Corus Paradise Port Dickson ni. Kalian pernah datang sini tak? DN memang suka bila cuti pergi tepi pantai tapi DN takut air sebenarnya (Ssshhhhh!!! Jangan beritahu orang tau) so mesti cari hotel tepi pantai pastu duduk dekat balkoni je. Tengok tu? Tangkap gambar pun dari balkoni je. Hehe.... Tengok lah kalau rajin petang nanti jalan-jalan tepi pantai. Errr..... jalan-jalan 5meter dari tepi pantai. Kehkeh....

Ok lah. Kalian pergi buat kerja. Kalau ada banyak masa, jenguk2 lah sini ye. Kalau nak jenguk DN kat PD ni lagi Dn suka. Ade gak teman nak borak2. Seeya!

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^