Dinner @Ikea

Percaya tak pertama kali DN makan dekat Ikea ni? Haaa... Jangan gelakkan DN ok! Memang takde siapa pernah bawak DN dinner kat Ikea selama ni tau. Akhirnya ada jugak awek yang sudi ajak DN. Sian kat DN kan. Sobsob....
Teman dinner DN cakap cake ni sedap. Kalau tak silap DN namanya Daim cake. Hmm... Sedap memang sedap tapi manis sangat. Dulu masa zaman muda-muda (tua dah ke DN? Huhu...) memang DN suka makan manis tapi sekarang kureng sikit lah.
Haa... Yang ini DN selalu dengar orang kata sedap tapi DN tak pernah cuba selama ni. Akhirnya dapat jugak DN rasa. Fuhhh.... Memang terbaik. I like!!!! Kalian mesti tahu kan apa ni... Swedish meatball kan.. DN dah tahu dan rasa so takde sape boleh tipu DN dah. Hee...
Jemput makan.... Yum2!!! Hee... Err... Ada lagi tak yang tak pernah makan kat sini? Baik kalian pergi cuba. Sedap!!!!
Owh, kalau kalian nak tahu air mineral ni RM1 je tau. Itu pasal lah DN beli. Ingat nak beli 2-3 botol tapi macam melampau lah pulak. Next time boleh datang lagi. Kalau ada yang sudi belanja DN kat sini mesti best kan. Hee....

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

0 Blue Komen:

Post a Comment

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^