DN will attend Blogger Sport Carnival with City Golf !!

YEAY!!!!!!

V
V
V

nak cakap lagi.... YEAY!!!!!

V
V
V
V

lagi sekali.... YEAY!!!!!

Hehe.... DN happy sangat2 tau. Kalian happy tak? Kalau tak happy meh DN share happy DN dengan kalian. Nak tahu tak kenapa DN happy sangat? Cuba kalian tengok apa kat bawah tu?

DN dapat pergi Blogger Sport Carnival with City Golf tu.... Tak tahu kenapa DN nak sangat pergi sini. Nuffnang ada buat iklan untuk event dia next month. Kalian boleh click di sini untuk tengok iklan tu. Ni first time DN cuba try test join aktiviti yang diadakan oleh Nuffnang tau. Tak tahu first time cuba terus dapat. Alhamdulillah...

Nak tahu macam mana DN boleh dapat? Nuffnang suruh comment dekat post dia, why you want to attend the Blogger Sports Carnival... Nuffnang akan pilih only 50 most creative comments. So DN membebel lah. Nak tahu apa yang DN bebelkan kalian boleh tengok dekat comment Nuffnang ye. Hehe....
Mestilah DN confirm datang... Lalalala.... Tak sabarnye!!! DN dapat 2 pass untuk ke carnival tu tau. Siapa nak teman DN? Kalian kena comment why you want to attend the Blogger Sports Carnival with DN. Comment yang paling DN suka sampai terbawak-bawak dalam mimpi akan DN pilih. Good luck!!! Kehkeh...



Enjoy the above video!! Bagi kalian feel sikit camne suasana dalam City Golf, Bangsar Shopping Centre tu. Mesti best kan. Can't wait!!



Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^