@Mad Monkeyz Wangsamaju

Hi.... Kenal tak siapa ni? Inilah DN! Saje nak glamorkan diri pulak minah ni. Hehe... DN nak share dengan kalian aktiviti hujung minggu DN haritu. Best!!!! Nak tahu tak? Tengok cara pemakaian DN mesti kalian dah boleh agak kan... Ceteka? Ceteka?
Dah tahu dah kalian mesti malas nak teka kan. Cehhh... DN beritahu je lah. DN pergi climbing dekat Mad Monkeyz, Wangsamaju. Nampak tak DN tengah panjat2? Amacam? Ada skill tak? DN kan hebat (Haktuihhhh!!!)... Hehe...
Camne DN boleh datang ke sini ye? Good question! (tanya sendiri jawab sendiri. Cehh!!) DN ada beli voucher dari Milkadeal last 2 month tapi baru nak guna.

RM28 instead of RM93 for Joining Fee + Day Pass Entry + Climbing Shoes & Chalk Bag Rental + 1 Beginner Class + Handbook at Mad Monkeyz, Wangsa Maju [70% OFF]

Murah kan... Memang best offer2 dekat dalam Milkadeal ni tau. Kalian kalau rajin jenguk-jenguk lah. Mana tahu ada offer yang berkenan di hati kalian. So far ini kali ketiga DN beli voucher dari Milkadeal tau. Tidak pernah mengecewakan...
Same goes to this voucher... DN dah jadi ahli Mad Monkeyz tau so lepas ni bila-bila DN boleh pergi. Yeay!!! DN suka!!!
Owh, baru teringat. DN pergi dengan Cik Musch yang comel ni tau. Berusaha gigih beliau nak panjat wall itu. Syabas!!! Next time kita cuba lagi. Jangan putus asa tau...
Haaa!!! Nak tahu apa yang DN cuba buat? DN nak swing dari wall kiri tu ke sebelah kanan. Agak-agak DN boleh buat? Percaya tak DN boleh buat? DN kan hebat... Mesti boleh punya. Kehkeh.... Tengok orang buat macam senang tapi bila nak buat menggigil gak lah tangan ni. Gayat wooo...
Tada!! Finally dapat pun sijil climbing ni. Yeay!!! Seronok2... Last DN rasa puas dan happy bila dapat sijil masa naik Gunung Kinabalu dan rafting dekat Sungai Padas dulu... Sekarang dapat sijil climbing pulak. Syabas DN! Bila nak buat diving pulak DN? Errr.... Kalau air tu... Err... Nanti lah (DN takut lah tu). Kehkeh...
Sijil yang diiktiraf oleh Climbing Instructor Academy. Owh, lupa nak beritahu. Instructor kami haritu namanya Anuar aka Big Bugs... Memang lu best lah bro. Hehe... Thanks for the knowledge bro! Kalau kalian minat climbing dan tak ada knowledge, Mad Monkeyz akan ajar. Memang best. Jom pergi lagi!




Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. Gila kurus dia dulu kan...

    Nampak macam kanak-kanak 16 tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh? sekarang pun kurus apa. haha.. :p

      Delete
  2. Sekarang kurus...?

    Macam tak je he..23x oh kamera trick ek

    ReplyDelete
  3. memang nampak macam budak2 remaja kalau DN kurus cam ni

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^