Terapi Shopping!!!

Tadaaaa!!!! Owh, DN bukan jual baju ye kalian... DN buat terapi sebenarnya. Haritu dah pegi Emperor Spa untuk terapi badan dengan cousin DN, kali ni terapi shopping pulak. Hee.....
Banyak tak DN terapi? Sikit je kan.... Ingat nak tangkap gambar ala-ala model dengan baju-baju baru ni tapi takde sape yang boleh tangkapkan. Tangkap gambar baju je lah... Sobsob... Mesti cantik kalau DN jadi model kan... (Perasannn!!!!!) Hehe....

Saje nak tunjuk baju baru. Ape lagi? Kalian pun pergi lah shopping2. Terapi ni best sangat. Owh, ada lagi benda lain DN nak buat tau. Nanti DN cerita ye... Tunggu!!!

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. Ehem3...beshnyer terapi neh...

    Aty_comey

    ReplyDelete
  2. bestttt sangatttt!!! Puas hati. hehe...

    ReplyDelete
  3. sata sama macam lelaki lain. kalau wife banyak sangat shopping baju..boleh berpinar mata. pastu mula tanya banyak soalan.

    p/s: tak nak ulang banyak kali. Dulu kan saya ingat Cik DN ni model. so, takde masalah pun kalau jadi model. janji tutp aurat.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^