D101 ; D24 Bukit ; Musang King

Merajuk dengan bos sebab janji nak bawak ke sini Jumaat lepas. Bila dah main golf, mana nak ingat kat kami kan. Mujur harini jadi tau. Hehe... Thanks bos!

Siap reserve parking valet untuk DN depan2 SACC Mall. Mujur semalam tergerak hati nak pergi cuci kereta. Kalau tak buat malu je kan... Jom DN kenalkan kat kalian DN pergi dengan siapa jalan-jalan makan durian ni...
Bos Muda dengan Abg Man...
Ema, Pakcik dan Kak Yang...
Kami nak pergi deret kedai berdepan dengan SACC Mall Shah Alam ni. Itu pasal lah kami parking dekat SACC Mall...
Sempat lagi tangkap gambar kat sini. Hihi... DN, Kak Suzie & Kak Yang...
Yeay!!!! Sampai dah.
Banyaknyeeeee duriannnnnn!!!! Nyum2!!!!
Jemput makan.... Jom layan gambar kami tengah syok makan durian ni. Hehe.. Jangan jeles ye kepada mereka yang pergi me'meeting'kan diri. Nanti merajuk lah dengan Bos Muda, confirm dapat 2nd round. Hihi... :p
Amboih!!! Khusyuk betul makan ye sampai tutup2 mata. Hehe...
Pakcik makan 1 ulas je buat rasa-rasa. Itu pasal lah dah berhenti makan.
Tengok mereka2 tu makan.... Nampak sedap kan.
Lupa nak tanye. Kalian dah makan durian ke belum? Rugi... Baik kalian pergi makan ye...
Bos muda dengan durian Musang King berharga RM54 sebiji. Mahal kan... Bos belanja. Kami makan je.. Hihi...

Kami dah kenyang... Alhamdulillah. Kami makan 4 biji durian D101, 1 biji durian D24 bukit dan 1 biji durian Musang King. Best2!!! Meh DN share dengan kalian apa beza durian-durian ni. Tanya DN memang DN tahu makan je tapi kedai ni ada tampal beza dia. Kalian tengok semdiri lah ye..


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. Share la sikit. X ajak kitaorg pun?

    ReplyDelete
  2. xpe.. dah tlg makankn. hihi.. :p

    ReplyDelete
  3. mahalnya durian musang king tu..

    ReplyDelete
  4. Kan.. Kalau mkn sendiri xkan beli kot..

    ReplyDelete
  5. Dh mkn belum? Sedap kannn... :)

    ReplyDelete
  6. bestlah dapat makan durian.

    kat rumah saya ni..semuanya suka durian lbh2 lagi wife saya. Ridha dan Farris pun dah start makan durian

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^