Myvi baru... Apa pendapat anda?

DN...
dan mereka... (dari kiri : arip, daus (tuan punya Myvi) & Kay)
Dinner dan bersiar-siar menaiki Myvi baru di Putrajaya...
Mana menjadi pilihan? Myvi putih atau berbaju putih? Hihi... :p
Best!!!! I mean naik kereta baru dan bersiar-siar bersama kawan-kawan memang sangat best. Apa pendapat anda dengan Myvi baru? Share with me!!!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. ble nk bwk i jejalan? hehe

    http://eleventx.blogspot.com/2010/12/after-tea-with-robot-habis-bateri.html

    ReplyDelete
  2. suka design myvi yang baru.. :)

    nak beli tadak fuluss, tengokk je lah jawapnyee.. >.<

    untunggg laa dapat naekkk :D

    ReplyDelete
  3. design cantik kan... tp dlm dia xberapa sgt lh. tiba2 ade t'gantung seatbelt blkg...

    ReplyDelete
  4. Suka MyVi kuning.

    Tapi suka gak dkeat si baju putih tue he..23x (boleh tak macam nie)

    ReplyDelete
  5. bukan DN ada Persona yg warna ganjil tu ke? ( sebenarnya tak tahu tu warna apa)

    ReplyDelete
  6. @Ladfe Amir mana ada ganjil.. standard color tu..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^