The Hangover Part II

Hallo there!!! Kali ini DN berada di TGV Sunway Pyramid untuk premiere screening The Hangover Part II. Thanks to Nuffnang for the tix! Kali ni banyak hall yang tayangkan cerita ni tau. Hall 1, 2, 9 & 10. DN & nuffnangers berada di Hall 1.
Macam biasa DN dapat 2 tiket & badge 'I love nuffnang'.. Kumpul badge lah DN nampaknye.. Hihi...
Dan macam biasa teman yang setia bersama DN, Cik Housemate... Takde Cik Housemate ni DN pergi sorang2 lah gamaknye. Huhu... Tq darling...
Cik Housemate pergi tengok wayang mesti nak makan popcorn... Popcorn ini adalah regular ye. Besar kan... Movie start pukul 9mlm. Jom masuk...
Kali ni movie terus start. Takde iklan langsung. Best2... Mengisahkan tentang 4 sahabat yang telah memabukkan dirinya bersama dengan adik lelaki tunangnya dan sedar-sedar berada di negara orang sehari sebelum majlis perkahwinan salah seorang dari mereka. Lebih malang lagi apabila adik tunangnya hilang dan pelbagai halangan dihadapi untuk mencari adik tunangnya itu sebelum majlis kahwin bermula. Walaubagaimanapun, mereka berjaya mendapatkan semula adik tunangnya dan kembali ke majlis perkahwinannya itu...
Komen kami? Cerita ini sangat best tau. Kelakar & unsur2 18sx ada so tidak sesuai untuk tontonan kanak-kanak. Memang gelak je kami dalam tu.. Hihi... Kat movie ni kalian boleh tengok monyet hisap rokok tau... Hebat2...



So apa lagi? Pergi lah serbu cinema berdekatan anda. Hehe... Nak dapatkan feel, boleh layan trailer ini ye... Have fun!!

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

6 Blue Komen:

  1. org xkawin lg camni lh wida... hihi :p

    ReplyDelete
  2. oo cite klaka ke..ingt cite ganas..hehe..lama dh x join contest wayg kt nuff =)

    ReplyDelete
  3. aah.. cite klaka. mmg best... join lh lg. nanti kita boleh jumpe.. :)

    ReplyDelete
  4. part 1 pun tak tgk lg sbrnya..

    ReplyDelete
  5. xde kaitan pn dgn part 1.. pelakon & motif cerita je sama

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^