Take Me Home Tonight

Ola!! Kali ni DN berada di GSC Midvalley bersama Nufnangers...
Tengok tu? Ramai kan yang beratur nak ambil tiket free. Hehe... Ini first time DN tengok movie bersama nuffnangers tau.
DN dapat 2 tiket free & badge "I Love Nuffnang"...
Premiere screening untuk cerita Take Me Home Tonight... Siapa-siapa yang suka tengok cerita love and romantic comedy memang sesuai tengok cerita ni. DN suka ke? Hmmm... Dapat tiket free ok je layan tapi untuk cerita camni biasa DN tengok DVD je...
Sebab dapat 2 tiket, DN tengok dengan housemate. Cerita ini 18SX tau, tidak sesuai untuk tontonan umum. Pastu tengok dengan housemate, lagi lah orang kata tak berahi sunggoh. (Gatai nye ko DN!!!) Opppsss... Hihi.. :p
Sementara tunggu wayang start pukul 9... Layan lah posing2 over DN ye.. (Nasib ler..) Kehkeh...
Dan ini lagi...
Bila masuk, cerita pulak start lambat. Sempat ambil gambar housemate dulu. Kata dah makan sebelum datang tadi. Ish2... Mana tak gemuk! :p Hehe.. Nak tunggu iklan je 10 minit dalam tu. Iklan pulak 15minit... Lama kan nak tunggu cerita start. Huh... Shhh... Cerita dah mula.

Owh, macam mana DN dapat tiket ni? DN membebel seperti karangan di atas. Kalian rajin? Kalau rajin membebel lah seperti DN disini, insyaallah boleh dapat.

Komen DN tentang cerita ini... Hmmm... Biasa je. Cerita 1hari pasal nak ngorat sorang awek yang dah lama dia minat dari sekolah. Sebab takut, lepas dah habis sekolah baru memberanikan diri nak ngorat untuk dapatkan no. phone je... Itu sahaja mesej dalam cerita ini. (Bosan sungguh nak dengar cerita DN kan. Hehe...)



Apa pun kalian boleh layan trailer ni dan judge sendiri ye... :)

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. Bestnya DN dapat tiket free..hehe

    ReplyDelete
  2. itu lh. Best bila dapat kenalan ramai.. :)

    ReplyDelete
  3. waaa not fair dpt badge.. nuff xpernah bg kte pun.. :(

    ReplyDelete
  4. hehe... try ur luck next time k.. ;)

    ReplyDelete
  5. can't wait for next show..if u invite me to accompany u lah..hahaha

    ReplyDelete
  6. Bukan i dh booking u ke? Save d date! ;)

    ReplyDelete
  7. movie pertama dengan nuffnang ek :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^