Sold out?

Dah tengok Transformers? DN dah tengok sebenarnya tapi nak tengok lagi sekali dekat tempat lain pulak dengan orang lain. Konon-konon nak booking lah dulu... Cerita tengah panas kan so mesti nak dapat tiket pun susah...Dah lama tak tengok dekat GSC so sebab kat sana je yang ada Gold Class, kami decided nak tengok dekat One Utama. Bila DN last pergi One Utama ye? Hmmm.... Macam dah xboleh refresh dalam masa terdekat je. Macam... 3tahun lepas dengan ex-fiance je. Hmmm.. Yeke DN? Ye kot... Mesti dah banyak kedai baru kan. Whatever..
Damn!!! Misi gagal. Hukhuk... Apa pasal Gold Class sold out sedangkan tiket biasa ada lagi kosong? Ramai sangat ke orang banyak duit kat Malaysia ni? Spoil mood DN lah mereka ni. Huh... At last, tengok kat cinema biasa je... Mujur cerita best.

Dulu zaman takde duit (study lagi kan) nak tengok wayang berebut nak beli tiket biasa. Bila tiket dah habis baru tengok Gold Class. Sekarang dah kerja nak tengok Gold Class penuh pulak. Terpaksa downgrade tengok cinema biasa. Hmmm... Kenapa ini boleh terjadi? Fikir lah sendiri ye...

Ada siapa2 lagi belum tengok Transformers? Jom DN teman tapi kalian tengok sendiri ye. DN nak tengok Harry Potter plak. Alah... Teman gi cinema tapi tengok cerita lain-lain xde masalah kan.. Hihi... Jom tengok wayang!

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

3 Blue Komen:

  1. bkn goldclass ni mahal ke? hurm xmampu~

    ReplyDelete
  2. RM40/seat... itu yg pelik, mahal tp sold out. huh...
    xpe2, dah kerja nanti, dah mampu pergi ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Transformer ke3 nilah yang paling tak best sekali.

    paling best yang pertama.

    "My name is Optimus Prime"

    "I'm Megatron"
    "You fail me yet again Starscream, Get Them!"

    saya tak pernah tgk Gold Class

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^