Ukur Jalan

Time ni DN tengah berbelah bahagi nak balik Selangor ke nak stay Johor. Hmmm... Bila mengong DN datang, mula lah DN buat kerja mengarut ni. Hihi... Nak tahu apa yang DN buat?
Keluar dari site office...
200 meter pertama...
200 meter berikutnya...
200 meter berikutnya lagi...
200 meter berikutnya lagi dan lagi...
200 meter berikutnya yang berapa kali lagi...
200 meter terakhir sebelum jalan tar...

Ukur jalan nak keluar dari site ofis. Kehkeh... Agak2 kalian pernah kira tak bila keluar dari site ofis, berapa jauh nak lalu jalan yang sangat cantik begini? Hmm...

Honestly, DN memang suka jalan-jalan cari pasal tapi... bila kena jalan-jalan cari pasal kat tempat camni fikir banyak kali jugak lah. Agak-agak kalian kan, berapa lama hayat kereta DN ye? Huhu...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. 1 tahun lagi....:-)

    ReplyDelete
  2. 1thn? projek 2thn stgh lg... huhu.. :(

    ReplyDelete
  3. hu2....lagi setahun kereta baru lah...:-)

    ReplyDelete
  4. idoknye... nanti kena bawak masuk site gak. lupakan..

    ReplyDelete
  5. x pun mintak je kt D@#$i kereta ....diorang kan banyak duit

    ReplyDelete
  6. jadi redha je lah kan.....:-)

    ReplyDelete
  7. ha2.....x pe gaji DN kan masyukkkkkkkkk.....

    ReplyDelete
  8. kalo masyuk xde nye DN keje lg.. :p

    ReplyDelete
  9. boleh masuk www.protonvip.com..... :-)

    ReplyDelete
  10. beli truck pikaplah mcm ni.

    best apa. takde sapa berani kacau. boleh lalu jalan mcmtu ngan banjir sekali.

    ReplyDelete
  11. Tgu time je la.. lepas nie pakai BMW X6 pulak ek...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^