3 Tahun DN disini

Harini genap 3tahun DN menulis di sini... Hmm... Pencapaian yang memberansangkan kerana DN masih terus menulis hingga ke hari ini. Ingat lagi bila mula-mula nak menulis. Macam-macam kat fikiran DN. Takut hangat sekejap je dan update kadang-kadang dan ada orang meluat dengan tulisan DN dan macam-macam lagi lah... Harap-harap masih ada yang sudi membaca sehingga kini...

Jom kembali ke mula-mula DN menulis di sini dengan tajuk "Welcome Me" . Hihi... Lawak je rasanya bila baca semula. Tak sangka sudah begitu lama DN menulis di sini. Blog ini masih menemani perjalanan hidup DN dan insyaallah DN akan terus menulis.

DN semakin suka dan menyayangi aktiviti ini. Kenapa ye? Sebabnya menulis boleh membuatkan DN gembira dan mengisi masa DN serta berkenalan dengan ramai kawan-kawan yang turut menulis seperti DN. Hey! Kepada pembaca setia, kenalkan diri anda ok! (Ada ke?) Hehe.. :p
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. ha2 siapa nk start dulu

    ReplyDelete
  2. waa lama tul.. blogger otai..hehe

    ReplyDelete
  3. wah..happy annibeseri lah yer.lama tu..

    ReplyDelete
  4. anonymous : err.. bukan awk start dulu ke? :p

    zuan : otai lh sgt. u lg otai ape. ramai members :)

    wida : tq wida... xsangka dh 3tahun.. ^_^

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^