D.Y.M.M. Sultan Selangor Mencemar Duli

Kami berjalan kaki ke Masjid At-Taqwa. Rumah kami takde lah jauh dengan masjid tapi bila panas berpeluh jugak lah... Sebab tu kami keluar dari rumah sekitar jam 6.50petang. Wah!! Banyaknye kereta depan masjid!!
Semua orang parking di luar sebab khemah penuh di perkarangan masjid. Ini juga salah satu sebab kami taknak bawa kereta...
DN ke masjid bersama bonda dan ayahanda tercinta... Alamak, baru perasan mereka sedondon. Hihi... Hari ini sangat special kerana D.Y.M.M Sultan Selangor mencemar duli ke majlis berbuka puasa bersama rakyat jelata seterusnya merasmikan masjid ini dengan nama Masjid Subang Permai... Bukan lagi Masjid At-Taqwa...
Bila di masjid kena lah DN join mama dan kawan-kawannnya...
Haa... Dapat pun gambar D.Y.M.M. Sultan Selangor... Terima kasih kerana sudi berbuka puasa dan solat tarawih bersama kami...
Finally... Nantikan update DN untuk ini... Terima kasih kepada MUA Kak Yus di atas hasil tangannya... Nak tahu lebih lanjut mengenai beliau, boleh ke Anggun Mempelai Butik...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

4 Blue Komen:

  1. Err.. Mana ade. Kena cari calon dulu baru boleh cerita. hihi... :p

    ReplyDelete
  2. woo meletop u buka pose dgn sultan..huhu~

    eh kita dh update resipi ompok..cekidaut! =)

    ReplyDelete
  3. lagi meletop if boleh duduk sblh sultan kan... hihi.. :p

    dah tgk resipi yana tu. nanti balik ingt nk try lh... ^_^

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^