The Smurfs

My Favorite Smurf dalam entry DN yang lepas telah dipilih. Thanks Nuffnang for the free ticket!
Kali ini DN berpeluang untuk tengok cerita The Smurfs dengan Nuffnanger lain. 3D? Owh, DN punyalah ingatkan dapat tengok 3D tapi bukan rupanya. Tak kisah lah, yang penting dapat tengok premiere screening The Smurfs ini sebelum ditayangkan di semua pawagam 1st September ini.
Macam biasa peneman setia DN.... Cik housemate!
DN tengok cerita ini di TGV KLCC. DN cari mana-mana tempat yang ada tulis TGV KLCC sebenarnya tapi tak jumpa. Maka tangkap jelah gambar depan kaunter ni...
Apapun nak ucapkan terima kasih juga dengan housemate sebab sudi melayan karenah DN ni. Eh, housemate DN pun blogger juga tau cumanya housemate DN ni sangat sibuk dan committed dengan kerja so jarang-jarang update. Sibuk macam mana pun, housemate tetap kena teman DN. Hihi...



So apa lagi kalian? DN suggest kalian pergi tengok cerita ni. Best sangat2! DN tak tipu. Memang best. Kalian dapat dengar lagu annoying mereka.... "Lalalalala.... Sing the happy song". Keletah Clumsy yang memang sgt clumsy... Bertemu dengan 99 various smurfs & 1 smurfette. Papa yang sangat bertanggungjawab. Gargamel yang jahat dan obses dengan asap bersama dengan kucingnya, Azrael yang comel dan cerdik. Banyak lagi sebenarnya. Nak tahu, kena lah pergi tengok. Hehe...

I SMURF U!!!!

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. hihi..bestnya.
    wida x layan pon kartun smurf ni.x pernah tgk

    ReplyDelete
  2. pergi lh tengok wida. mmg best. asyik tergelak je dn dlm cinema tau... waiz pun mesti suka

    ReplyDelete
  3. jefelesfee :(

    aty_comey

    ReplyDelete
  4. namo jeles2 ye.. nanti muvi ni dh keluar pergi tgk tau. best sgt2! ;)

    ReplyDelete
  5. kan dh ajak turun sini. u je yg xmo dtg.. huhu..

    ke nk i turun perlis? jauh tu... hehe.. :p

    ReplyDelete
  6. masa kecik2 dulu sukalah ngan smurf ni. dah besar ada anak dah tak minat dah

    ReplyDelete
  7. @Ladfe Amir apa salahnya dh besar tengok lg... ;)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^