The Sweetness of Friendships

Dah macam jadi satu perkara wajib setiap bulan, kami akan berjumpa dan makan bersama-sama. The sweetness of friendship... True friends bring out the best in each other... Thank you friends...
Walau bulan tersebut jatuh pada bulan puasa, kami tetap berkumpul untuk makan bersama-sama. Semalam kami telah berbuka puasa sama-sama di Nasi Lemak Kukus USJ14. Jom DN kenalkan kawan-kawan baik DN... Dari kiri Khamisah, Salam, Muhaimeen (Anak Salam&Lili) dan Lili...
Dan ini pula adalah Farid & Mommy to be, Hanim...
Semua orang makan Nasi Lemak dan ini adalah makanan berbuka DN semalam. Nasi Lemak disini sedap tetapi sambal pedas dan bagi DN tidak sesuai untuk berbuka puasa. Perut masih kosong terus makan pedas. Tak pasal-pasal pedih perut nanti so DN makan sambal ni dalam kuantiti yang sedikit sahaja...
Ini pula bubur lambok DN ambil di rumah bonda tengahari semalam. Mentang-mentang rumah dekat dengan ofis kan, ulang-alik sesuka hati. Hihi... Ini juadah berbuka untuk Minmin Boy (Muhaimeen).. Lebih separuh dia makan tau. Sedap sangat lah tu..Layankan aje lah gambar lama DN dan Minmin Boy ye... Sekarang dah makin besar dan makin cerdik. Pasni tunggu Mommy to be (Hanim) pula. Tengah menghitung hari je tu. Minmin sabar ye... Pasni ada kawan nak gusti. Hehe...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

7 Blue Komen:

  1. semangatnya anak salam..hehe

    ReplyDelete
  2. kan... berat tu. pose2 ni xlarat nak dukung lama2. huhu...

    ReplyDelete
  3. huwaaaaa!! nangis tgk nasik lemak kukus tu..huhu..

    comel la budak ni..geram je tgk..

    salam kenal...

    ReplyDelete
  4. hi wahida... salam kenal.. ^_^

    nasi lemak kukus tu sedap untuk mereka yang mkn pedas. hehe...

    mmg sgt comel budak ni & dah pandai merangkak tau... :)

    ReplyDelete
  5. Turun kl baru boleh cerita ye.. :p

    ReplyDelete
  6. The father bar buat blog ni DN
    follow la kacangroda.blogspot.com

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^